Bowlen op onze prachtige banen

B

Bowlen is een sport waarin u zichzelf geweldig kunt bekwamen. Loslaten op het juiste moment, het effect waarmee u gooit en de snelheid waarmee de bal over de baan rolt draagt bij aan de 'perfecte' worp. Op onze prachtige banen is het een genot om via een  schitterende  curvebal de pins omver te gooien. Bij voorkeur alle 10 tegelijk (strike) in de eerste worp.

De banen
De 12 volautomatische string-machines van het merk Vollmer maken Bowling Mijdrecht zeer geschikt voor competitiebowlen en wedstrijden op internationaal niveau. Deze wedstrijd gekeurde banen zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Uiteraard is de recreantbowler natuurlijk van harte welkom, want op deze gladde  kunststof banen met markers op de juiste plekken, wordt het gooien van een strike voor iedereen haalbaar.

Bowling vereniging Mijdrecht
Bowling Mijdrecht is ook de thuishaven van Bowlingvereniging Mijdrecht. Deze vereniging speelt hun competitie op de maandag en woensdag, voor meer info zie www.bvmijdrecht.nl. Voor de 55 plusser is er een competitie op de dinsdagmiddag.

Onze bowling is volledig rolstoelvriendelijk.